LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEINK

Legújabb értékelések

Szerző Boglárka V. (Dunakeszi, Magyarország) , 03 Sep 2020 :
(5/5) 
Értékelt termék : BIO BABA FÜRDETŐGÉL ÉS SAMPON Nagyon jó állagú és illatú,...
Szerző Edina N. (Pereszteg, Magyarország) , 07 Apr 2020 :
(5/5) 
Értékelt termék : BIOTIN SAMPON Kellemes az illata. A...

Blog

Irritációmentes, hidratáló kézfertőtlenítés? Igen, már van rá megoldás

Irritációmentes, hidratáló kézfertőtlenítés? Igen, már van rá megoldás

Nehéz feladatot ró ránk a jelenlegi mindennapokban az állandó kézfertőtlenítés és kézmosás, hiszen a kézfertőtlenítők többsége még glicerin tartalma ellenére is szárítja kezünket. Pedig a kézfertőtlenítés fontos, bármerre is járjunk, de ugyanolyan fontos hogy megvédjük bőrünket a kiszáradástól hogy bársonyosan puha maradhasson. Egyre többen igényeljük a természetes bőrápolást hiszen gyakran tapasztaljuk hogy akemikáliákat tartalmazó kozmetikumok allergizálnak. Ezért jó hír hogy van végre egy olyan kéztisztító gél, melynek 70%-os alkholtartalma fertőtlenítő hatású, ezzel fenntartja a kézhigiénét ugyanakkor bio aleo verával és jojobával irritációmentesen védi kezeinket akiszáradástól, sőt hidratálja bőrünket, valamint javítja védekezőképességét. Tehát nem kell többet kompromisszumot kötni a higiénés sterilizált bőr és ápolt bőr között.
Bővebben
Bőr öregedése, ránctalanítás

Bőr öregedése, ránctalanítás

Minden nőt foglalkoztat a bőr öregedésének, a ráncok megjelenésének kérdése. Bőrgyógyászunk, Dr. Poroszkai Mária bőrápolási tanácsokkal segít hogyan tudjuk késleltetni a ráncok megjelenését illetve és hogyan tudjuk csökkenteni a már meglévő ráncokat. 40 éves korunkig az arctisztításon, a bőrradíron, valamint a fényvédő készítményen és a kézkrémen túl elég a hidratáló arckrémeket használnunk.  Ám 40-55 éves korunkban a hidratáló krémek mellett már a táplálóbb, zsírosabb arckrémek is szükségessé válhatnak. A kor előrehaladtával, 55 éves korunk felett pedig már a liposzómás ránctalanító arckrémeké, valamint vérkeringést fokozó, regeneráló hatású arckrémeké lesz a főszerep.
Bővebben
A FEJTETVESSÉG MEGELŐZHETŐ, TERMÉSZETESEN VEGYSZEREK NÉLKÜL

A FEJTETVESSÉG MEGELŐZHETŐ, TERMÉSZETESEN VEGYSZEREK NÉLKÜL

Sok családot érint a fejtetvesség problémája, pedig sokkal egyszerűbb megelőzni mint kezelni. Bőrgyógyászunk a megelőzés fontosságáról tartott előadást az országos védőnő  konferencián. Íme minden amit a fejtetvességről tudni érdemes: A fejtetű egy élősködő, mely sajnálatos módon zárt közösségekben, leggyakrabban gyermekközösségekben, főleg óvodáskorban és az általános iskola alsó tagozatában gyorsan terjed. Az élősködők a gazdaszervezet vérét szívogatják, a hajas fejbőrön viszketegséget okoznak ill allergiás bőrreakciót válthatnak ki. A testi-lelki kellemetlenség mellett, a viszketés miatt elvakart sebek könnyen felülfertőződhetnek.
Bővebben
MINDENT A NAPVÉDELEMRŐL

MINDENT A NAPVÉDELEMRŐL

A nyár közepén vagyunk. Még előttünk egy forró lezárású július és egy hasonlónak ígérkező augusztus. Ezzel azonban nem fog véget érni a történet, hiszen szeptember-október, - az elmúlt évek tapasztalatai alapján- a késői nyaralások hónapjai, szinte hozzá lettek csapva a napsütésben, vízparton töltött időszakhoz. Ha csak ebből indulunk ki, biztosra vehetjük, hogy igenis fogunk még napozni a következő időszakban, direkt vagy indirekt módon. És bizony...ide kell kalkulálnunk az utcán szaladgálós időszakot is, amikor a "délben leszaladok a boltba" című történetek is számítanak, hiszen a nap éri a bőrünket, azt a bőrfelületet - amit valljuk be őszintén- az ilyen apró-cseprő projektekhez nem kezelünk fényvédővel! Összeszedtünk pár tanácsot, fontos észrevételt amit jó ha szem előtt tartunk az év napos-és kevésbé napos hónapjaiban is! Bőrgyógyászunkkal, Dr. Poroszkai Máriával összeállítottunk nektek egy "Napozási Kisokost":
Bővebben