Három érv amiért minket válassz

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEINK

Legújabb értékelések

Szerző Varga E. (Veszprém, Magyarország) , 24 Sep 2019 :
(5/5) 
Értékelt termék : HELIX ACTIVE ÖKO CSIGA ARCKRÉM Gyorsan felszívódik, nincs...
Szerző Márta S. (Budapest , Magyarország) , 29 Aug 2019 :
(5/5) 
Értékelt termék : URBAN PROTECTION ARCÁPOLÓ CSOMAG Imádom! A megkapott...

Blog

A FEJTETVESSÉG MEGELŐZHETŐ, TERMÉSZETESEN VEGYSZEREK NÉLKÜL

A FEJTETVESSÉG MEGELŐZHETŐ, TERMÉSZETESEN VEGYSZEREK NÉLKÜL

Sok családot érint a fejtetvesség problémája, pedig sokkal egyszerűbb megelőzni mint kezelni. Bőrgyógyászunk a megelőzés fontosságáról tartott előadást az országos védőnő  konferencián. Íme minden amit a fejtetvességről tudni érdemes: A fejtetű egy élősködő, mely sajnálatos módon zárt közösségekben, leggyakrabban gyermekközösségekben, főleg óvodáskorban és az általános iskola alsó tagozatában gyorsan terjed. Az élősködők a gazdaszervezet vérét szívogatják, a hajas fejbőrön viszketegséget okoznak ill allergiás bőrreakciót válthatnak ki. A testi-lelki kellemetlenség mellett, a viszketés miatt elvakart sebek könnyen felülfertőződhetnek.
Bővebben
MINDENT A NAPVÉDELEMRŐL

MINDENT A NAPVÉDELEMRŐL

A nyár közepén vagyunk. Még előttünk egy forró lezárású július és egy hasonlónak ígérkező augusztus. Ezzel azonban nem fog véget érni a történet, hiszen szeptember-október, - az elmúlt évek tapasztalatai alapján- a késői nyaralások hónapjai, szinte hozzá lettek csapva a napsütésben, vízparton töltött időszakhoz. Ha csak ebből indulunk ki, biztosra vehetjük, hogy igenis fogunk még napozni a következő időszakban, direkt vagy indirekt módon. És bizony...ide kell kalkulálnunk az utcán szaladgálós időszakot is, amikor a "délben leszaladok a boltba" című történetek is számítanak, hiszen a nap éri a bőrünket, azt a bőrfelületet - amit valljuk be őszintén- az ilyen apró-cseprő projektekhez nem kezelünk fényvédővel! Összeszedtünk pár tanácsot, fontos észrevételt amit jó ha szem előtt tartunk az év napos-és kevésbé napos hónapjaiban is! Bőrgyógyászunkkal, Dr. Poroszkai Máriával összeállítottunk nektek egy "Napozási Kisokost":
Bővebben
Harcolj a szmog ellen a természet erejével - Újdonság!

Harcolj a szmog ellen a természet erejével - Újdonság!

Az armonía új arctisztító micellás vizet két olyan különleges hatóanyag gazdagítja, amely hatékonyan veszi fel a harcot a városi levegő szennyeződéseivel szemben.
Bővebben
SLS MENTES SAMPONOK

SLS MENTES SAMPONOK

MEGÉRKEZTEK AZ ÚJ SLS MENTES NÖVÉNYI SAMPONOK          vegán          parabénmentes          SLS mentes Természetes, kíméletes megoldást nyújtanak a különböző hajproblémákra.
Bővebben