BŐRGYÓGYÁSZUNK AJÁNLJA

Irritációmentes, hidratáló kézfertőtlenítés? Igen, már van rá megoldás

Nehéz feladatot ró ránk a jelenlegi mindennapokban az állandó kézfertőtlenítés és kézmosás, hiszen a kézfertőtlenítők többsége még glicerin tartalma ellenére is szárítja kezünket. Pedig a kézfertőtlenítés fontos, bármerre is járjunk, de ugyanolyan fontos hogy megvédjük bőrünket a kiszáradástól hogy bársonyosan puha maradhasson. Egyre többen igényeljük a természetes bőrápolást hiszen gyakran tapasztaljuk hogy akemikáliákat tartalmazó kozmetikumok allergizálnak. Ezért jó hír hogy van végre egy olyan kéztisztító gél, melynek 70%-os alkholtartalma fertőtlenítő hatású, ezzel fenntartja a kézhigiénét ugyanakkor bio aleo verával és jojobával irritációmentesen védi kezeinket akiszáradástól, sőt hidratálja bőrünket, valamint javítja védekezőképességét. Tehát nem kell többet kompromisszumot kötni a higiénés sterilizált bőr és ápolt bőr között.
Olvasd tovább

Bőr öregedése, ránctalanítás

Minden nőt foglalkoztat a bőr öregedésének, a ráncok megjelenésének kérdése. Bőrgyógyászunk, Dr. Poroszkai Mária bőrápolási tanácsokkal segít hogyan tudjuk késleltetni a ráncok megjelenését illetve és hogyan tudjuk csökkenteni a már meglévő ráncokat. 40 éves korunkig az arctisztításon, a bőrradíron, valamint a fényvédő készítményen és a kézkrémen túl elég a hidratáló arckrémeket használnunk.  Ám 40-55 éves korunkban a hidratáló krémek mellett már a táplálóbb, zsírosabb arckrémek is szükségessé válhatnak. A kor előrehaladtával, 55 éves korunk felett pedig már a liposzómás ránctalanító arckrémeké, valamint vérkeringést fokozó, regeneráló hatású arckrémeké lesz a főszerep.
Olvasd tovább

A FEJTETVESSÉG MEGELŐZHETŐ, TERMÉSZETESEN VEGYSZEREK NÉLKÜL

Sok családot érint a fejtetvesség problémája, pedig sokkal egyszerűbb megelőzni mint kezelni. Bőrgyógyászunk a megelőzés fontosságáról tartott előadást az országos védőnő  konferencián. Íme minden amit a fejtetvességről tudni érdemes: A fejtetű egy élősködő, mely sajnálatos módon zárt közösségekben, leggyakrabban gyermekközösségekben, főleg óvodáskorban és az általános iskola alsó tagozatában gyorsan terjed. Az élősködők a gazdaszervezet vérét szívogatják, a hajas fejbőrön viszketegséget okoznak ill allergiás bőrreakciót válthatnak ki. A testi-lelki kellemetlenség mellett, a viszketés miatt elvakart sebek könnyen felülfertőződhetnek.
Olvasd tovább

Harcolj a szmog ellen a természet erejével - Újdonság!

Az armonía új arctisztító micellás vizet két olyan különleges hatóanyag gazdagítja, amely hatékonyan veszi fel a harcot a városi levegő szennyeződéseivel szemben.
Olvasd tovább

SLS MENTES SAMPONOK

MEGÉRKEZTEK AZ ÚJ SLS MENTES NÖVÉNYI SAMPONOK          vegán          parabénmentes          SLS mentes Természetes, kíméletes megoldást nyújtanak a különböző hajproblémákra.
Olvasd tovább

Természetes hatóanyagú hajerősítés

Hajad ápolásánál ugyanolyan fontos figyelmet fordítanod arra hogy természetes hatóanyagú készítményt használj, mint arcbőröd ápolásakor, hiszen a fejbőrön keresztül ugyanúgy felszívódnak a méreganyagok.
Olvasd tovább

TÉLI BŐRÁPOLÁS

A zord, téli időjárási viszonyok: az erősszél, a hideg, a hó, a napfény hiánya, a vitaminokbanszegényebb táplálkozás, a szabadban történő kevesebb mozgás,lakásunk páratartalmának csökkenése megviseli az egészszervezetünket.
Olvasd tovább

Aloe Vera a csodálatos gyógynövény

A liliomfélék családjába tartozik, tartalmazza a teljes vitaminskálát, emellett ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat és enzimeket. Már az ősidőktől alkalmazták, Egyiptomban különleges gyógyerőt tulajdonítottak neki. A gyógyerejét a húsos növény belsejében található zselés anyag jótékony hatásának tulajdonították, melyet előszeretettel alkalmaztak bőrükre. Gyógyhatását még klinikai módszerekkel vizsgálják, de népi megfigyeléseken alapuló gyógyhatása vitathatatlan.
Olvasd tovább

A ZSÍROS BŐR JELLEMZŐI ÉS KEZELÉSE

Mi okozza a bőr zsírosodást? Mit tehetünk a zsírosodás megelőzésére, kezelésére? A zsíros bőr jellemző tünetei...
Olvasd tovább

Készüljünk a tavaszra!

Mit tehetünk, hogy egész testünk és lelkünk felfrissülve fogadja a kikeletet, mi a módja bőrünk szakszerű felkészítésének? Ehhez adunk most tanácsokat...
Olvasd tovább

Information

Gyártók

Gyártók

Olvasd blogunkat

Tedd fel kérdésedet bőrgyógyászunknak!

Gyártók

PayPal

Tedd fel kérdésedet bőrgyógyászunknak!