Az armonía új arctisztító micellás vizet két olyan különleges hatóanyag gazdagítja, amely hatékonyan veszi fel a harcot a városi szennyeződésekkel szemben. Szabályozza a bőr zsírosságát, csökkenti a fénylését, mélyen kitisztítja a pórusokat és teljesen eltünteti a smink és a szennyeződések maradványait. 

Hatóanyagok: moringa és aktív szén. 

Aktív szén

Az aktív szén egyfajta szűrőként funkcionál, nagy felületén adszorbeálja, azaz megköti a szennyeződéseket. Legfontosabb hatása, hogy alaposan és mélyen tisztít, és mindezt anélkül, hogy károsítaná a hámsejteket. Fertőtlenít, nyugtatja a pattanásos bőrt, felgyorsítja a gyógyulást, csillapítja a viszketést és a fájdalmat, valamint lassítja a gyulladás továbbterjedését. 

Moringa

A Moringa Oleifera fa Afrika és Ázsia bizonyos területein őshonos, itthon még kevéssé ismert szubtrópusi fafajta. Az élőhelyén „csodafának” is nevezett faféle emberekkel és állatokkal is csodát tesz. Levelei közel százféle vitamint ásványi- és egyéb tápanyagot tartalmaznak, melyek kulcsfontosságúak a bőr egészsége szempontjából. Közel 50 különböző antioxidánst tartalmaz, melyek sejtszintű védelmet biztosítanak.

  • kalcium nem csupán a csontok egészségéhez nélkülözhetetlen, a bőr fontos tápanyaga is.
  • vitaminok (A, C, E, D, B) mérvadóak a bőr állapotát illetően.  Az A-vitamin a bőr szövetének a védelmében és regenerálásában is szerepet játszik. 
  • A kén, mely a kollagén egyik lényeges összetevője, köztudottan a bőr rugalmasságáért és puhaságáért, a kreatin a bőr keménységéért felelős.
  • Fertőtlenítő illetve gyulladáscsökkentő hatású, segíti a felületi sérülések gyulladását, így a pattanások, aknék kezelésében is hatásos lehet.
  • anti-aging hatású a bőrápolás szempontjából, melyet erős antioxidáns hatásának is köszönhet. Az antioxidánsok védik a bőr sejtjei és szöveteit a szabad gyökök romboló hatásaitól.