CÉGÜNK AZ INTERNATUREL KFT, A MAGYAR PIACON KORÁBBAN SZINTE ISMERETLEN, HIÁNYPÓTLÓ NATÚR KOZMETIKAI ÚJDONSÁGOK MEGHONOSÍTÁSÁRA SZAKOSODOTT.

A BŐRSZÉPÍTÉS TERÜLETÉN MÉG KIMERÍTHETETLEN LEHETÔSÉGEK REJLENEK:

ősi gyógymódok újra felfedezése, a legújabb kutatási eredmények alkalmazása, a természet még feltáratlan kincseinek a korszerű bőrápolás szolgálatába állítása. Minden általunk forgalmazott kozmetikum a természetes hatóanyagok és a legmodernebb technológia ötvözetének eredménye.

ÚGY GONDOLJUK, A KOZMETIKÁBAN MINDIG AKAD EGY MÁSIK ALTERNATÍVA, MINDIG VAN EGY HATÁSOS, DE UGYANAKKOR TERMÉSZETES MEGOLDÁS.

A spanyol armonía kozmetikai termékei ezen elveinkkel teljes összhangban állnak. Elkötelezettek a K+F, azaz a kutatás és fejlesztés, a környezetvédelem, a prémium minőség és a társadalmi felelősségvállalás mellett.

Fontosnak tartjuk hogy minél több ember megismerhesse ezeknek a természetes  hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumoknak a fantasztikus hatását, ezzel is jobb életminőséget biztosítva önmaga és családja számára.

Munkánkat bőrgyógyász és kozmetikus kollégák segítik, folyamatosan biztosítva a szakmai színvonalat.

 Nincs megalkuvás természetesség és hatásosság között

 Nincsenek ártalmas, káros, szintetikus 
    összetevők és tartósítószerek;

 Prémium minőség - megfizethető áron

Vasvári Anita

Vasvári Anita
tulajdonos 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sütiket és más technológiákat használunk. Ezeket a weboldal működéséhez, statisztikákhoz, a tartalom és a hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, valamint az így gyűjtött adatok megosztásához használjuk média-, hirdetési és elemző partnereinkkel. Partnereink ezeket más adatokkal kombinálhatják. Az Elfogadom gombra kattintva Ön mindezeket elfogadja. A hozzájárulás tartalmát a További beállítások menüpontban állíthatja be, amelyet bármikor megváltoztathat. Részletes cookie- és adatvédelmi irányelvek.