Kézhigiénia

Kézhigiénia

3 termék van ebben a kategóriában

Bőrbarát termék, 70%-os alkohol tartalma mellett sem szárít

Az alkohol használata a kezek higiéniájában száraz és durva bőrt eredményez, ezért mi egy olyan, magas minőségű terméket választottunk, amely hidratálja és puhítja a bőrt a bio aloe vera és jojoba speciális formulájának köszönhetően, ezáltal gyakoribb használatra is alkalmas, anélkül, h...

Bőrbarát termék, 70%-os alkohol tartalma mellett sem szárít

Az alkohol használata a kezek higiéniájában száraz és durva bőrt eredményez, ezért mi egy olyan, magas minőségű terméket választottunk, amely hidratálja és puhítja a bőrt a bio aloe vera és jojoba speciális formulájának köszönhetően, ezáltal gyakoribb használatra is alkalmas, anélkül, hogy szárítaná kezeid. Vegán, SLS mentes, tartósítószer- és szinezékmentes.


Természetes összetevők a védelmed érdekében


Kéztisztító gélünk tisztított víz és 70 %-os alkohol segítségével készül, fenntartja a kezek higiénikus tisztaságát. Ugyanakkor a bio aloe vera hidratáló, védő és regeneráló tulajdonságú, a jojoba pedig javítja a bőr védekezőképességét miközben hidratál, ezáltal ez a termék az ideális választás a védelem és ápolás érdekében.

Vidd magaddal, bármikor!

Kis méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted, gond nélkül elfér a táskájában. Még a szűk zsebekben is elfér a kicsiny, 1,5 ml-es tasaknak köszönhetően. Még a szűk zsebekben is elfér a kicsiny 1,5ml-es tasaknak köszönhetően.

A tapasztalat garanciája

A Valquer 45 évnyi innovációval a kozmetikai ipar világában és 20 évnyi fertőtlenítőszer gyártás utámegalkotta ezt az exkluzív formulát, amely használható professzionális területen de akár otthon is. A terméket a legmagasabb minőségi szabványok szerinti vizsgálatoknak vetették alá.

Használata

Tegyük a szükséges mennyiséget kezünkre, finoman masszírozzuk bele a bőrbe, amíg a termék teljesen felszívódik. Nem szükséges öblíteni.
Bezár
Bővebben
A 1-3 termék a 3 termékből

Information

Olvasd blogunkat

Tedd fel kérdésedet bőrgyógyászunknak!