test

Armonía Cosmética Natural

100%-ban spanyol márka őszinte és hatékony kozmetikumok. A biztonságos és valóban hatékony kozmetikai kezelések specialistája, amelyek magas koncentrációjú és aktív természetes összetevőkkel táplálják, hidratálják és regenerálják a bőrt.


Placeholder for diagnostico

Arcápolás

Testápolás

placeholder for message block

Természetes bőrápoló kozmetikumok

Bőrápolásra kifejlesztett kozmetikumok a legjobb természetes összetevőkből, exkluzív és hihetetlenül hatékony formulákkal és kellemes illatokkal.

Egyedi emulziós gyártási eljárással készült termékek, amelyek fokozzák a hatóanyagok felszívódását a bőrbe. Finom textúrák, elkerülve a felesleges összetevők használatát.

Tisztító, hidratáló és tápláló kezelések, vitaminokkal és antioxidánsokkal, amelyek megvédik a bőrt a külső agresszióktól.

Kozmetikumok a bőrápolásért és a környezetért is, elkötelezettek vagyunk a fenntartható kozmetikumok mellett, biológiailag lebomló és könnyen újrahasznosítható anyagokkal.

Úttörők a ártalommentes natúrkozmetikumok terén


1981 óta vagyunk jelen a piacon, és magas hozzáadott értékű kozmetikai termékeket gyártunk természetes és ökológiai minőségű összetevőkkel és alapanyagokkal a bőrápoláshoz.

Munkánk kulcsa a nyersanyagok minősége, a hatóanyagok megfelelő koncentrációja és a hagyományos, bizonyítottan kozmetikai hatékonyságú összetevők ésszerű felhasználása közötti egyensúly.

Az eredmény a hagyományos természetes kivonatok előnyeinek kombinációja, amelyeket a természet a legtisztább állapotban kínál nekünk, a legmodernebb tudományos kutatásokkal.


Természetes és etikus kozmetikumok


Product added to wishlist
Product added to compare.

Sütiket és más technológiákat használunk. Ezeket a weboldal működéséhez, statisztikákhoz, a tartalom és a hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, valamint az így gyűjtött adatok megosztásához használjuk média-, hirdetési és elemző partnereinkkel. Partnereink ezeket más adatokkal kombinálhatják. Az Elfogadom gombra kattintva Ön mindezeket elfogadja. A hozzájárulás tartalmát a További beállítások menüpontban állíthatja be, amelyet bármikor megváltoztathat. Részletes cookie- és adatvédelmi irányelvek.