Pigmentfoltok

Az arcon lévő sötét foltok, vagy hiperpigmentáció akkor keletkezik, amikor a bőr bizonyos területei a szokásosnál több melanint termelnek. A hiperpigmentáció általában a napozás hatására kezd megjelenni, különösen, ha nem használtak naptejet.


Hormonális összetevőjük is van, mivel mind az ösztrogén, mind a progeszteron növelheti a melaninszintet. Nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy a sötét foltoknak különböző típusai és különböző kezelések léteznek a leküzdésükre.

Pigmentfoltos ajánlott termékek

Javaslatok pigmentfoltos bőrre

Ha az arcbőrén pigmentfoltok jelennek meg, akkor a bőrápoló krémeket ehhez az új állapothoz kell igazítania. Bár nyáron vagyunk a legóvatosabbak, a naptej használata egész évben elengedhetetlen.

A hormonális változások és a túlzott napozás miatt megjelenő hiperpigmentáció enyhítésére minden nap alkalmazzon depigmentáló hatóanyagot tartalmazó krémet vagy szérumot. Az éjszakai krémnek is táplálóbbnak kell lennie, és magasabb hatóanyag-koncentrációt kell tartalmaznia.


zsu00edros bu0151rre uborka kru00e9m

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sütiket és más technológiákat használunk. Ezeket a weboldal működéséhez, statisztikákhoz, a tartalom és a hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, valamint az így gyűjtött adatok megosztásához használjuk média-, hirdetési és elemző partnereinkkel. Partnereink ezeket más adatokkal kombinálhatják. Az Elfogadom gombra kattintva Ön mindezeket elfogadja. A hozzájárulás tartalmát a További beállítások menüpontban állíthatja be, amelyet bármikor megváltoztathat. Részletes cookie- és adatvédelmi irányelvek.