Rosacea, bőrpír

A rosacea és bőrpír egy krónikus bőrprobléma, melyet tartós arcpirosság, látható vérerek és időszakos fellángolások jellemeznek. A bőr alatti vérerek tágulásából ered, ami pirosságot okoz, gyakran égő vagy szúró érzéssel párosulva. A rosacea kis, gennyel teli dudorok vagy vastag bőr kialakulásához is vezethet az orron. A tünetek és az alapvető érrendszeri problémák megértése létfontosságú a megjelenés és a komfort érdekében történő kezeléshez és enyhítéshez

Ajánlott termékek rosaceára, bőrpírra

Javasoljuk, hogy kifejezetten az érzékeny bőrre kifejlesztett, természetes összetevőket és hatékony hatóanyagokat tartalmazó termékeket használjon, mivel mélyen hidratálnia kell és meg kell erősítenie a bőr védőgátját.
Ami a napi higiéniát illeti, a tisztítás alapvető és elengedhetetlen. Mindig használjon szappanmentes tisztítószereket, amelyek kevésbé irritálják és kevésbé szárítják a bőrt. A tisztítás után ajánlatos lágyító, hidratáló és nyugtató tulajdonságokkal rendelkező szérumokat és krémeket használni. 

Ne feledkezzen meg a naptejről, és használja a színes kozmetikumokat szövetségeseként a bőrpír jeleinek álcázására.

zsu00edros bu0151rre uborka kru00e9m

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sütiket és más technológiákat használunk. Ezeket a weboldal működéséhez, statisztikákhoz, a tartalom és a hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, valamint az így gyűjtött adatok megosztásához használjuk média-, hirdetési és elemző partnereinkkel. Partnereink ezeket más adatokkal kombinálhatják. Az Elfogadom gombra kattintva Ön mindezeket elfogadja. A hozzájárulás tartalmát a További beállítások menüpontban állíthatja be, amelyet bármikor megváltoztathat. Részletes cookie- és adatvédelmi irányelvek.