MASKNÉ MASZKVISELÉSI BŐRPROBLÉMÁK ELLEN

MASKNÉ MASZKVISELÉS OKOZTA BŐRPROBLÉMÁK ELLENI VÉDELEM

Mi a maskné?


Az angol „mask” és az „acne” szavakból képzett MASKNE szó a maszk viselés okozta, gyulladásos bőrhibákat, a maszkok dörzsölésével keletkező mechanikus pattanásokat jelöli.

A maszkviselés okozta  bőrirritáció és bőrproblémák elkerülésére, bőrvédelemre, regenerálásra fejlesztve. Természetes növényi hatóanyagokat, prebiotikus komplexet és termálvizet tartalmaznak. A legérzékenyebb bőrre is alkalmazhatóak. Maszkviselési arcápolás 4 lépésben: 1.bőrvédő biofilm, 2. bőrvédő, nyugtató, smink fixáló permet, 3. bőrregeneráló krém, 4.rehidratáló arcmaszk.


Segítségre van szükséged?

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sütiket és más technológiákat használunk. Ezeket a weboldal működéséhez, statisztikákhoz, a tartalom és a hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, valamint az így gyűjtött adatok megosztásához használjuk média-, hirdetési és elemző partnereinkkel. Partnereink ezeket más adatokkal kombinálhatják. Az Elfogadom gombra kattintva Ön mindezeket elfogadja. A hozzájárulás tartalmát a További beállítások menüpontban állíthatja be, amelyet bármikor megváltoztathat. Részletes cookie- és adatvédelmi irányelvek.