ARMONÍA TRAVEL -ARC-ÉS TESTÁPOLÁS- UTAZÓ CSOMAG Nagyíts

ARMONÍA TRAVEL -ARC-ÉS TESTÁPOLÁS- UTAZÓ CSOMAG

Armonía

2115

Új

Teljes arc- és testápoló kozmetikai csomag utazáshoz, melyet a repülőre is felvihetsz.

Jó választás akkor is ha szeretnéd kipróbálni kedvezményesen, kis kiszerelésben arc- és testápoló kozmetikumainkat: mandula arctej, öko csigakrém, őszibarackos exfoliáló tusfürdő, öko csiga testápoló, biotin hajerősítő sampon

Több részletet

44 Termékelemek

raktáron

2 990 Ft

adóval

Költsön 10 000 Ft -ot és ingyenes a házhozszállítás!

Magyarországi, FÁMA futárszolgálati kiszállítás esetén.

Vásárlói értékelések és vélemények

(3/5)
2 értékelés(ek) - 2 vélemény(ek)
Mutasd a megoszlást


A CSOMAG TARTALMA:

MANDULA ARCTEJ 30 ml

tisztító – hidratáló

Mandula hatóanyagú arctisztító tej, amely a bőr mélységében eltávolítja a szennyeződéseket, az elhalt sejteket és a smink maradványokat, miközben a bőr védőrétegét nem károsítja. Magas provitamin tartalmával megakadályozza a bőr hámlását, elősegíti hidratáltságát. A természetes, hidegen sajtolt mandula olaj bőrpuhító, gyulladás gátló és magas bőrtápláló hatású. Minden bőrtípusra ajánlott. Vegánok is használhatják.

HELIX ACTIVE BŐRMEGÚJÍTÓ ÖKO CSIGA ARCKRÉM 2x 2ml

ránctalanító-revitalizáló-pigmentfolt csökkentő

Bőrmegújító arckrém igazolt öko csiganyál kivonattal, aloe verával és körömvirággal. Sejtmegújító hatású, feltölti a ráncokat, csökkenti a bőrhibákat és a pigmentfoltokat, hidratál, óvja és teljes mélységében újraépíti a bőrt. A legérzékenyebb bőrre is 

EXFOLIÁLÓ TUSFÜRDŐ 30 ml

bőrpuhító – hámlasztó

Citromfűvel és őszibarackkal Természetes exfoliáló részecskékkel, őszibarackkal és citromfűvel dúsított hámlasztó tusfürdő, amely tisztítja, puhítja a bőrt és annak pH-ját egyensúlyban tartva távolítja el a szennyeződéseket. A hámlasztás serkenti a sejt regenerálódását, tisztítja az epidermiszt azáltal, hogy eltávolítja az elhalt sejteket és a felhalmozódott szennyeződéseket, így puha és ragyogó bőrt eredményez. A koncentrált citromfű kivonata és az őszibarack elősegíti a sejtek megújulását és előkészítik a bőrt a következő tápláló és/vagy hidratáló kezelésekhez. Friss illattal és habos textúrával a tusfürdő gél azonnali hidratált bőrt biztosít.

HELIX ACTIVE ÖKO CSIGA TESTÁPOLÓ 30 ml

bőrfeszesítő - regeneráló- hidratáló

Könnyen kenhető és gyorsan felszívódó, nem zsíros összetételű, lágy testápoló mindennapos használatra. A csipkebogyó kivonatával kombinált ökológiai csiganyák, aloe vera és körömvirág koncentrátumával gazdagított, parabénmentes készítmény intenzíven hidratál és táplál, így a bőr rugalmasabb, feszesebb és tónusosabb lesz. Striák, forradások, hegek, pigmentfoltok és egyéb bőrelváltozások csökkentésére is alkalmas.

ARMONÍA BIOTIN SAMPON 30 ml

hajerősítő, regeneráló sampon

Biotin, keratin, B5 provitamin összetétele erősíti a hajat, gyorsítja a hajszálak növekedését és lassítja a hajhullást hogy fényes, gyönyörű hajkoronád lehessen.

BőrtípusMinden bőrtípusra
ParabénmentességIgen
HajtípusMinden hajtípusra

Csiganyálka - Minőségi Igazolás

Premium HA-1000P, HA-30M minta,

06-0623-03 szállítmány

 

TISZTELT ÜGYFÉL!

A GCA Genetic Consultant Assistance laboratórium ezúton hitelesíti a 06-0623-03 szállítmányszámú csiganyálka kivonat minőségét. A kivonat a GCA – Faro Austral által kifejleszett módszerrel történt, mely semmilyen tekintetben nem károsítja a csigát, és az állat életciklusa során többszöri kivonást tesz lehetővé. Az ily módon kinyert nyálkát többféle minőségi ellenőrzésnek vetik alá, melyek segítségével meghatározhatóak a következő paraméterek és azok szintjei:

Biokémiai analízis

Valamennyi alább olvasható vizsgálati eredmény a CGA által kidolgozott tudományos módszer alapján lett kiértékelve:

 1. pH = 7,50
 2. összprotein tartalom = 2.1 mg/L
 3. Alantoin tartalom = 37 mg/L
 4. Glikol gyümölcssav tartalom = 0.363% vagy 3630 mg/L
 5. Sűrűség = 1.005 gr/ml
 6. Viszkozitás = 2 cps (centipoise)
 7. Kollagéntartalom (ebben a vizsgalatban nem lett kiértékelve)
 8. Elasztin (ebben a vizsgalatban nem lett kiértékelve)

Microbiológiai elemzés

A terméken elvégzett valamennyi mikrobiológiai elemzést a CESMEC nevü laboratórium végezte el. Ezek az elemzések a következő eredményt mutatták:
Aerob mezofil mikrobaszám:
Referencia: nem több, mint 1000 ufc/g
Eredmény: < 1000 ufc/g

Gombák és élesztők teljes megszámlálása:
Referencia: nem több, mint 100 ufc/g
Eredmény: < 100 ufc/g

Cím: Alameda 108, 220-as iroda, Santiago de Chile, Chile
e-mail: gerencia@gca.cl
Telefon: 09-7941183

Escherichia coli vizsgálat

Leírás: nem található
Eredmény: nem található

Pseudonoma aeruginosa vizsgálat

Leírás: nem található
Eredmény: nem található

Pseudonoma aeruginosa vizsgálat

Leírás: nem található
Eredmény: nem található

Tartósság

A (4 és 8 celsius fok közötti) hűtött helyen tárolt termék egy évig megőrzi minőségét.

Annak reményében, hogy a fenti információ hasznára lesz, tisztelettel üdvözli:

Arturo Benda
Gerente Comercial
Genetic Constultant Assistance Ltd.

BŐRGYÓGYÁSZATI TESZT

KlLINIKAI MÉRÉSEK ÉS VIZSGÁLATOK ALAPJÁN KÉSZÜLT BŐRGYÓGYÁSZATI TESZT

a csiganyálka és aloé vera kivonatból készült, valamint SPF 12-t tartalmazó HELIX ASPERSA PARABÉNMENTES arckrém ránctalanító, pigmentcsökkentő és hidratáló hatékonyságáról

Dr. Cristina Pascual - Dr. Montse de Pera – Dr. Nuria Suso
BARCELONA

 

A TESZT CÉLJA

Megvizsgálni a csiganyálka és aloé vera kivonatot tartalmazó, SPF 12-es napvédő faktorral kiegészített HELIX ASPERSA PARABÉNMENTES arckrém ránctalanító, pigmentcsökkentő és hidratáló hatását, kozmetikai jellemzőit és hatékonyságát, valamint a használata során az emberi bőrön jelentkező reakciókat. Mindennapos alkalmazás mellett a vizsgálat 28 napig tartott.

ALKALMAZOTT MÓDSZER

A tesztet 35 és 70 év közötti nők harminc fős csoportján végezték el (bőrszín szerint a Fitzpatrick I.-VI. típusból az I.-V. típusok vettek részt), 50 grammos HELIX ASPERSA PARABÉNMENTES krém mindennapi használata alapján, 28 napon át. Állapotfelmérés készült a vizsgálat megkezdése előtt és a befejezése után.

Ránctalanító hatás: a vizsgálatokat a krémezett bőrfelületek mennyiségi elemzésével végezték. Meghatározták a ráncok számát, hosszát és mélységét a kezelés 0. napján (D0) és a 28. napon (D28). A vizsgálat végére a ráncok számának, hosszának és mélységének csökkenése volt tapasztalható.

Pigmentcsökkentő hatás: a kezelés megkezdése előtt és a befejezése klinikai méréssel összehasonlították a festékes foltok változásának mértékét.

Hidratáló hatékonyság: a bőr vízfelvevő képességét ún. Corneometer segítségével mérték közvetlenül a kezelés megkezdése előtt (D0), majd 2 óra múlva, 4 óra múlva, és végül a 28 napon (D28).

Tolerancia (allergia) teszt: összegezték egyrészt a bőrgyógyászok morfológiai (tüneti) vizsgálatainak a véleményét a vizsgálatban résztvevő önkéntesek szubjektív észleléseivel és tapasztalataival.

EREDMÉNYEK

A ránctalanító hatás klinikai értékelése

ha_graf1.png

St: Teljes felület

N: Ráncok száma

L: Ráncok hosszúsága

P: Ráncok mélysége

A krém 28 napos folyamatos alkalmazása után az eredmények statisztikai elemzése a ráncok szignifikáns csökkenését állapítja meg a vizsgálati alanyok legalább 70%-ánál

ha_bor1.pngha_bor2.png
Előtte (D0)Utána (D28)

A pigmentcsökkentő hatás klinikai értékelése

ha_tab1.png
* Olyan vizsgálati alanyok, akiknél a bőrfoltok pigmentációjának (ΔM-es paraméter) legalább 10%-os csökkenése tapasztalható.

28 napos alkalmazás után a melanin festéksejt átlagosan 21%-os csökkenése figyelhető meg az ún. „reaktív” önkéntesek között.

Hidratáló hatásfok klinikai értékelése

Átlageredemény a 0-ik (D0) napon

ha_tab2.png
* Olyan önkéntesek, melyeknél 10% vagy a fölötti a különbség a T0 / kezelt zóna és T0 / kontroll zóna közti variációnak.
 
ha_tab3.png

Átlageredemény a 28-ik napon

ha_tab4.png

Konklúzió: a D0/T0-lal összehasonlítva a 28-ik napon a kezelt zónákon magasabb hidratálási szint mutatkozott (+17,0%), ami azt jelzi, hogy a krém folyamatos otthoni használatának akkumulatív hidratáló hatása volt.

Tolerancia és allergia:
A bőr krémfelszívó képessége optimális, egyetlen esetben sem mutatkozott intolerancia, irritáció, allergia.

ha_tab5.png

KOZMETIKAI HATÉKONYSÁG

ha_graf2.png

A vizsgálati személyek véleménye szerint a termék

 1. Rántalanító hatással rendelkezik (80%)
 2. Hidratálja a bőrt (90%)
 3. Táplálja a bőrt ( 97%)
 4. A bőr bársonyosabbá és puhábbá válik tőle (93%)
 5. A bőr rugalmasabbá és feszesebbé válik tőle (90%)
 6. Pigmentcsökkentő hatása van ( 63%)

A VIZSGÁLAT MÉRLEGE

Az alkalmazott vizsgálatok alapján kijelenthető, hogy a csiganyálka és SPF 12 aloé vera kivonatból készült HELIX ASPERSA PARABÉNMENTES krém:

 • Bizonyítottan ránctalanító hatású: 28 napos használat után 44 %-ban a teljes bőrfelületen és 14 %-ban a ráncmélységet tekintve.
 • Pigmentcsökkentő tulajdonsággal rendelkezik: a reaktív önkéntesek körében 21 %-al csökkentette a hiperpigmentált foltok melanin szintjét.
 • Jól hidratál, aminek eredménye az alkalmazás után 4 órával is tapasztalható. A krém folyamatos alkalmazása esetén pedig –28 napos használat után– akkumulatív hidratáló hatás mutatkozik.
 • Használatára a bőr kiválóan reagál. Nincs intolerancia, irritáció, allergia.

A vizsgált termékre lehet úgy hivatkozni, mint
BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT TERMÉK

By (Budapest, Magyarország) on 04 Oct 2018 (ARMONÍA TRAVEL -ARC-ÉS TESTÁPOLÁS- UTAZÓ CSOMAG) :
(4/5

Praktikus

A legjobb a csomagban az arctisztito, kremes allagu, tokeletesen tisztit, puha hidratalt marad utana a borom es nem okoz pattanasokat. A tusolo radir nagyon enyhen radiroz,, hasznalhato akar napi szinten sima tusfurdokent is, enyhen habzik, az illata mubarack ez nem tetszett benne. A testapolo jol hidratal, konnyen beszivodik, finom illata van. A fenyvedos arckrem konnyen beszivodik, szinten jol hidratal, nem irrital, nem hagy fenyes reteget, szoval ez is egy jo kis termek. A sampont meg nem hasznaltam az SLS miatt es szerintem nem is fogom kiprobalni sem. Ez elegge sztereotipianak tunhet de a fejborom nagyon erzekeny es eddig egyetlen SLS-t tartalmazo sampon sem valt be (artol fuggetlenul).

 Jelents zaklatást
By (Budapest, Magyarország) on 09 Dec 2017 (ARMONÍA TRAVEL -ARC-ÉS TESTÁPOLÁS- UTAZÓ CSOMAG) :
(2/5

Remek termék rossz csomagolás

A termékek ugyan szuperek, viszont a csomagolás megnehezíti a használatot.. nagyon nehéz kinyomkodni/ rázni a terméket a műanyag üvegekből

 Jelents zaklatást

Gyakran Ismételt Kérdések