NOODOR - Természetes dezodoráló krém
  NOODOR - Természetes dezodoráló krém
  NOODOR - Természetes dezodoráló krém
  NOODOR - Természetes dezodoráló krém

  NOODOR - Természetes dezodoráló krém

  Out-of-Stock
  4 990,00 Ft
  Adóval együtt

  Megszünteti a testszagot

  • A testszag okára hat.
  • Microezüst hatóanyag (egy rendkívül tiszta formája az orvosi ezüstnek nagy felülettel)

  • 48-órás védelem testszag ellen.

  • Nem hagy foltot a ruhán.

   Vásárlói vélemények és értékelések
  Még nem kaptunk vásárlói értékelést
  ezen a nyelven
   

  Mi a különbség az izzadásgátló, a dezodor és a dezodor krém között?

  Az izzadásgátlók

  Blokkolja a verejtékmirigyeket, ezáltal megelőzi, sőt lelassítja az izzadságtermelést.

  Egy dezodor

  Elfedi az izzadtság okozta szagokat de nem akadályozza meg.

  A deozodor krém

  A szag okára és eredétre hat a szag semlegesítésével, anélkül, hogy lassítaná a természetes és szükséges izzadási folyamatot.

  TERMÉSZETES HATÓANYAGOK

  Antibakteriális összetevőkkel, mint például mikroezüstöt és cink-oxidot, amelyek megakadályozzák bizonyos típusú baktériumtípusok túlburjánzását. Olyan baktériumokat, amelyek a rossz szagok okozói.

  A NOODOR dezodor krém

  Forradalmi dezodoráló krém, amely a mikrobiótára (bőrbaktériumokra) hatva napokig semlegesíti az izzadtság rossz szagát okozó tényezőket. Védi a területet az irritációtól, és az érzékeny bőrre lett kifejlesztve.


  Növényi olajokat, cink-oxidot és ezüst alapú vegyületet tartalmaz, amelyek egy kivételes, könnyen alkalmazható formulában egyesülnek, amely hat a baktériumok szaporodására* és beavatkozik a rossz szagot okozó szerves vegyületek szintézisébe. Hatása akár több napig is eltarthat, hatékonysága és használatának gyakorisága pedig az egyén saját mikrobiomjának azonosságától függ.

  Antibakteriális összetevőkkel, amelyek beavatkoznak a rossz szagért felelős bizonyos baktériumtípusok túlburjánzásának megakadályozásába. Olyan összetevőkkel, mint az ezüst, amely közvetlenül semlegesíti az izzadságszag baktériumokat, és a cink-oxid, amelynek antimikrobiális hatása széles körben dokumentált.

   Reviews

  Be the first to write your review !

  Product added to wishlist
  Product added to compare.

  Sütiket és más technológiákat használunk. Ezeket a weboldal működéséhez, statisztikákhoz, a tartalom és a hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, valamint az így gyűjtött adatok megosztásához használjuk média-, hirdetési és elemző partnereinkkel. Partnereink ezeket más adatokkal kombinálhatják. Az Elfogadom gombra kattintva Ön mindezeket elfogadja. A hozzájárulás tartalmát a További beállítások menüpontban állíthatja be, amelyet bármikor megváltoztathat. Részletes cookie- és adatvédelmi irányelvek.