URBAN PROTECTION - SZMOG elleni arcápolás

4 termék van ebben a kategóriában

urban protection arcápoló család

A városi levegő öregít

AJÁNDÉK csomag az UP arckrémek és bőrradír vásárlásakor!  (UP maszk aktív szénnel, UP Micellás arctisztító  (30 ml) . A készlet erejéig!
Óvd bőrödet a környezeti szennyeződésektől az urban protection arcápoló családdal. Hatóanyagaival (moringa, aktív szén, makadámia,s...

urban protection arcápoló család

A városi levegő öregít

AJÁNDÉK csomag az UP arckrémek és bőrradír vásárlásakor!  (UP maszk aktív szénnel, UP Micellás arctisztító  (30 ml) . A készlet erejéig!
Óvd bőrödet a környezeti szennyeződésektől az urban protection arcápoló családdal. Hatóanyagaival (moringa, aktív szén, makadámia,selyemfa) védi, méregteleníti, táplálja bőrödet.
A kínai kutatók vizsgálata szerint a szennyezett levegőben 224 olyan anyag található, mely akár tíz százalékkal is felgyorsíthatja a bőr öregedését, például úgy, hogy gyulladásokat okoz vagy tönkreteszi a bőr rugalmasságát adó kollagént. "A szmogban található mérgező részecskék nemcsak a bőr felszínén tapadhatnak meg. Néhányuk olyan kicsi, hogy képes behatolni a sejtek közé és ott károsodást előidézni" - mondta Frauke Neuster, a kutatást szponzoráló cég egyik vezetője. Egy másik, a Heinrich Heine Universitäten végzett kutatás szerint a szennyezett levegőjű környezetben élők körében egyötödével gyakoribb volt a májfoltok megjelenésének valószínűsége. Cikk

A Moringa:

A Moringa Oleifera fa Afrika és Ázsia bizonyos területein őshonos, itthon még kevéssé ismert szubtrópusi fafajta. Az élőhelyén „csodafának” is nevezett faféle emberekkel és állatokkal is csodát tesz. Levelei közel százféle vitamint ásványi- és egyéb tápanyagot tartalmaznak, melyek kulcsfontosságúak a bőr egészsége szempontjából. Közel 50 különböző antioxidánst tartalmaz, melyek sejtszintű védelmet biztosítanak.

AKTÍV SZÉN:

Az aktív szén egyfajta szűrőként funkcionál, nagy felületén adszorbeálja, azaz megköti a szennyeződéseket. Legfontosabb hatása, hogy alaposan és mélyen tisztít, és mindezt anélkül, hogy károsítaná a hámsejteket. Fertőtlenít, nyugtatja a pattanásos bőrt, felgyorsítja a gyógyulást, csillapítja a viszketést és a fájdalmat, valamint lassítja a gyulladás továbbterjedését. 

 Bezár
Bővebben
A 1-4 termék a 4 termékből
 • URBAN PROTECTION MIKRO EXFOLIÁLÓ BŐRRADÍR
  11319

  Bőrszabályozó - Mattító növényi szén, moringa, ásványi perlit Védelem a környezeti káros hatások ellen.Gyengéd exfoliáló gél mely inteníven tisztit , eltávolítja a zsírfelesleget és szennyeződéseket a bőrről. Tökéletesen tisztítja és látványosan mattá varázsolja bőrödet hogy újra makulátlanul tiszta legyen.

  3 490 Ft
  (5/5) on 1 értékelés
 • MICELLÁS ARCTISZTÍTÓ AKTÍV SZÉNNEL
  11316

  Mélyen kitisztítja a pórusokat Moringa, aktív szén Szabályozza a bőr zsírosságát, csökkenti a fénylését, mélyen kitisztítja a pórusokat és teljesen eltünteti a smink és a szennyeződések maradványait. Hatóanyagok: moringa, aktív szén. Dermatológiailag tesztelt.

  3 990 Ft
  (5/5) on 2 értékelés
 • URBAN PROTECTION MASZK
  11321

  Tisztítás- Méregtelenítés aktív szén, moringa Az aktív szén és moringa hatóanyagok magukba szívják a bőrön lévő szennyeződéseket és a toxikus anyagokat. A pakolás finoman tisztítja és összehúzza a pórusokat, így segít csökkenteni a pattanások kialakulását. Tisztítja és tonizálja a bőröd. Hatása klinikailag tesztelt. ÁLLATOKON NEM TESZTELTÉK. VEGÁN 

  690 Ft
 • URBAN PROTECTION TÁPLÁLÓ KRÉM
  11323

  Védelem a szennyeződések ellen - Táplálás moringa, selyemfa, makadámiaVédelmet nyújt a környezeti szennyeződések, füst, UV sugárzás ellen, elősegíti a méregtelenítést és egyben táplálja bőrödet. Könnyen felszívódó, nem zsíros textúrájú arckrém. Fényvédelem: SPF 20

  5 900 Ft

Information

Olvasd blogunkat

Tedd fel kérdésedet bőrgyógyászunknak!